DH Avce
Vikend je spustaska ekipa prezivela v Avcah. Kot ze po tradiciji, je bila dirka spet mokra. Slabo vreme je bilo napovedano, vendar tak¹nih nalivov ni pricakoval nihce, saj je v soboto poleg obilnega dezja dvakrat celo padala toèa. Malo bolje je bilo v nedeljo, celi dan je bilo bolj ali manj soncno, vendar je kljub temu bila proga zelo blatna.
Vse to pa ni zmotilo clanov FreeKor-a, saj so ponovno dosegli vrhunske rezultate. Po nekaj tezavah v prvi voznji so se tekmovalci za finale zbrali in svoje uvrstitve iz prve voznje obcutno izboljsali. Dejzi je med mladinci ponovno dosegel 2. mesto, kar je za nas, glede na to, da je zmagovalec med mladinci Nejc Rutar na progi v Avcah skoraj doma in bi bilo cudno, da nebi zmagal, enakovredno zmagi. Vrhunsko uvrstitev je dosegel tudi Helcl, saj je dosegel 3. mesto med mladinci. Obema lahko samo cestitamo in se veselimo nadaljnjih uspehov, saj oba caka obetavna prihodnost v spustu.
Zelo dobro sta se uvrstila tudi Tavzy, ki je dosegel 11. mesto v kategoriji elite in Oblak, ki je v kategoriji elite bil 13.
V absolutni konkurenci so dosegli Dejzi 9., Helcl 14., Tavzy 15. in Oblak 20. mesto.



Poslano 07 May 2007 by Oblak
Content Management Powered by CuteNews