Objave, novosti, naslovi ...
Pa naj začnem z najnovejšim.
V Avstraliji je potekalo njihovo državno prvenstvo v Canberri. Seveda vsak ve, da najboljši spustaši prihajajo z Avstralije zato je njihovo DP še posebej zanimivo. Najhitrejši je bil Nathan Rennie, dobri dve sekundi pred Brynom Atkinsonom. Pri puncah je bila najhitrejša "tamala" iz družine Hannah, Tracey.
www.farkin.net

Film F1RST!
Clay Porter, ustvarjalec filmov Synopsis, Hypnosis ter dokumentarca Beetwen the tape je bil spet na delu. Nov film, ki predstavlja atlete in dirke v sezoni 07 nosi naslov F1rst.
www.f1rstmovie.com

Kolesarske osebnosti leta na koroškem!
Na Koroškem smo znova izbirali najboljšega kolesarja in kolesarko leta. Prireditev je potekala na smučišču Bukovnik kjer je bila tudi tekma v veleslalomu. Pri moških smo na prvih treh mestih imeli "naše" fante, prvi Vid Tancer, drugi Denis Paradiž ter tretji Miha Kolar. Pri nežnejšem spolu je največ glasov dobila Lucija Ankon.

IRON HORSE brez DW linka v letu 2009
Jekleni koniček letošnjega svetovnega prvaka Sama Hilla v letu 2009 ne bo smel uporabljati slavnega DW linka. Dave Weagle, izumitelj, se poslavlja od sodelovanja z IH in se je odločil, da ne podaljša licence za uporabo njegovega linka. Kaj to pomeni za Iron Horse pa bomo videli.

Prestopi!
Še nekateri prestopi:
-Fabien Barel bo zamenjal Kono za Mondraker-ja
-Matti Lehikoinen bo vozil za Intense
-David Vazquez menja v Team Lapierre
-Chriss Kovarik bo zamenjal samo ekipo iz MS Intense na CRC/Intense
-Brendan Fairclough podpisal pogodbo z Iron Horse/Monster Energy
-Greg Minnaar pa po se je po razpadu G-Cross Honda pridružil SantaCruz Syndicate (morda kandidat za pokalno zmago?)
Poslano 28 Jan 2008 by Kodry
Content Management Powered by CuteNews